home Helse & Sundhed, Skønhed Hvad synes I om plastikkirurgi? Jeg overvejer selv at prøve det

Hvad synes I om plastikkirurgi? Jeg overvejer selv at prøve det

Hvad synes I egentlig om plastikkirurgi? Jeg overvejer selv at få både en læbeforstørrelse og en brystforstørrelse, men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad I derude synes om det. Jeg ved nemlig, at det er et ambivalent emne for mange, men derfor kunne jeg godt tænke mig at høre jeres mening om plastikkirurgi.

Grunden til jeg selv vil benytte mig af plastikkirurgi er, fordi jeg længe har været utilfreds med mine læbers størrelse, da jeg synes, at de er alt for smalle, og det giver mig rigtig dårlig selvtillid, hvilket jeg naturligvis gerne vil gøre lidt ved. Desuden synes jeg, at mine bryster er alt for små, og jeg vil derfor gerne have lavet en brystforstørrelse – hvad synes I om det derude?

Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at få det lavet et lusket sted, hvor jeg sikkert kan spare en hel masse penge. Nej jeg har besluttet mig at få det lavet hos Nygart, som har mange års erfaring inden for plastikkirurgi, og jeg kender efterhånden en del, der har fået noget lavet hos ham. Vil I læse mere om hans klinik, kan I klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *