home Emballage Plasticposer burde erstattes langt mere af miljø venlige bæreposer

Plasticposer burde erstattes langt mere af miljø venlige bæreposer

Miljø, omtanke og rationalisering på forbrugsmønstre, har aldrig været en varmere kartoffel, end det må siges at være i disse nye tider. Vi har aldrig brugt så meget, kastet så meget ud i det rene spild og i det hele taget presset citronen til det yderste af hvad denne klode nok kan bære i længden. Med det sagt, så er jeg som butiksejer, fortsat i undren over det vanvittige forbrug af plasticposer, man ser rundt omkring. Hvad blev der af de langt mere miljøvenlige bæreposer?

Nu er det da bestemt ikke fordi at jeg vil lyde forarget, men det giver da ingen mening at vi fortsat producerer langt flere plasticposer, der sælges i lind strøm fra f.eks. supermarkeder, i en tid hvor at samtlige forbrændingsanlæg kører på max kapacitet, for at omsætte plasticaffald. Det må da være ren logik for de fleste, at plasticposer selvfølgelig er en nødvendighed i nogle situationer, men at bæreposer er langt mere bæredygtige.

Jeg har personligt selv, som ejer af en butik der også sælger emballage til fragt af vare, valgt at minimere lageret af plasticposer, frem for bæreposer, der har fået allermest hyldeplads. Det er sjove er at kunderne ikke engang nævner manglen på plasticposer, det ser straks det smarte i at kunne genbruge deres nykøbte emballage. Sagt på en anden måde, jeg ser en positiv holdning hos mange af mine kunder, så snart at man supplere indslaget, med en kort info om årsagen. Mit stille budskab er hermed sat i verden, lad os flytte lidt rundt på vægtskålen, i en god sags tjeneste.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *