home Mode Nu kan jeg endelig hive mine pilotbriller frem!

Nu kan jeg endelig hive mine pilotbriller frem!

How nice! Vi er endelig nået til en periode hvor solen skinner oftere og oftere. Og hvad betyder det? Det betyder selvfølgelig at vi snart skal pakke vores varme vintertøj væk! det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg er blevet helt vildt træt at kulden og det tunge overtøj! Jeg kan dog ikke pakke alt væk endnu, da det stadigvæk er lidt småkoldt. For at komme mere i efterårshumør har jeg taget mine solbriller frem. Kan dog se at jeg skal ud at købe nogle nye solbriller, da mit yndlingspar er gået i stykker. Så nu skal jeg på jagt efter et par pilotbriller magen til dem jeg selv smadrede i sommer.

Jeg elskede simpelthen mine pilotbriller.  De passede så godt til mit ansigt og så var de også behagelige at have på. Jeg har kigget efter et nyt par på nettet og har nu besluttet mig for at jeg vil købe nogle ægte af slagsen. Jeg er nemlig helt sikker på at det er nogle som jeg kommer til at bruge i mange år. Modellen er tidløs og det eneste problem vil være at holde dem intakt.

Jeg tror at det er smartest at skaffe et brilleetui til mine nye pilotbriller. Jeg kom nemlig først til at ridse mine gamle solbriller og derefter kom jeg til at sætte mig hårdt ned på dem. Så tror absolut at et etui vil kunne beskytte dem, så jeg kan have dem i  mange år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *