home Varme / Energi Træpiller til min pillefyr

Træpiller til min pillefyr

Så er det hverken gået værre eller bedre end at jeg er ved at løbe tør for træpiller til min pillefyr. Og som sædvanlig har jeg med blot en par klik allerede bestilt nye. Så jeg kan se frem til at få en palle med 6mm træpiller her en af dagene.


Det var min noget ældre storebror som introducerede mig for pillefyr. Man spare nemlig helt op til 50%, og det er godt nok noget der kan mærkes på pengepungen. Så har man lige lidt ekstra penge man kan bruge til en trist regnvejrsdag.

Det er derfor altid en glædens dag når jeg løber tør for træpiller, for så ved jeg at jeg har sparet X antal kroner på at benytte mit pillefyr. Desværre får det mig altid i shoppehumør så foruden at købe flere træpiller så bruger jeg også penge på andre ting.

Jeg tænkte oprindeligt at pillefyr vist mest var for gamle hippier der insisterede på at gøre alt så korrekt for miljøet som overhovedet muligt. Altså træ var vel træ og der kunne vel ikke være så frygtelig stor forskel på brændelængde blot fordi det var piller forskellen på brændelængde os. Men heldigvis blev jeg klogere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *