home Hudpleje Jeg vil have en behandling for pigmentforandringer

Jeg vil have en behandling for pigmentforandringer

Jeg har i et stykke tid overvejet, om jeg skulle få gjort noget ved de pigmentforandringer, jeg har fået i huden i løbet af årene fordi jeg har været meget ude i solen. Jeg har set nogle før og efter billeder, der er taget af folk, der har gennemgået sådan en behandling, og jeg synes faktisk, det generelt ser ud som om, resultatet bliver rigtig godt efter meget få behandlinger.

Grunden til, jeg overvejer at få behandlet mine pigmentforandringer er, at jeg synes, jeg er kommet til at se lidt gammel ud på grund af netop disse pigmenter, jeg har fået i huden. Nogle klinikker, der laver disse behandlinger, reklamerer da også med, at man kan komme til at se ti år yngre ud, og hvem vil da ikke gerne det?

Jeg er begyndt at undersøge, hvad det egentlig ville koste, og også hvilken klinik, der har de bedste anbefalinger fra tidligere kunder. Jeg har fundet en klinik, der ligger i København, som jeg synes ser god ud, og har skrevet en mail til dem for at høre, om de kan gøre noget for mig.

Jeg glæder mig meget til at se, hvad de svarer, da jeg efterhånden er ret opsat på at få den behandling for pigmentforandringer, jo mere jeg tænker over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *