home Business Performance management og performance optimization til mit firma

Performance management og performance optimization til mit firma

For ca. ti år siden startede jeg eget firma op, som i starten var et enmandsfirma. Her inden for de sidste par år er jeg begyndt at ansætte folk, og jeg regner med at firmaet vil ekspandere i løbet af de næste par år også. Jeg har læst lidt på nettet om performance optimization, som jeg overvejer at få nogle konsulenter til at kigge på, da jeg tror at firmaet nu, eller meget snart ville kunne få god gavn af performance management.

Med ekspanderingen af firmaet, har vi selvfølgelig også fået flere opgaver ind, og langt de fleste af dem er projektorienterede og foregår altså kun midlertidigt. Jeg har læst mig frem til, at med performance management kan jeg og mine medarbejdere yde bedst muligt, så jeg er meget tæt på at ringe til en virksomhed, der tilbyder performance optimization.

Selv om vi endnu er en ret lille virksomhed, tror jeg faktisk, der ville være rigtig mange fordele for os, hvis vi kunne optimere vores ydelse i arbejdet, og jeg tror, at performance optimization er den helt rette måde at gøre det på. Jeg har fået anbefalet et firma, der tilbyder dette og performance management, også til mindre firmaer, så dem overvejer jeg at kontakte en gang i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *