home Tøj Jeg håber min nevø elsker sin nye pelshue

Jeg håber min nevø elsker sin nye pelshue

Så er vi netop vendhjemt fra en virkelig god ferie, og vi er nu klar til at holde jul her i Danmark. Vi havde faktisk overvejet, om vi skulle holde jul i udlandet i år, man vi blev dog hurtigt enige om, at vi ikke kunne undvære familien. Til gengæld fik vi købt en del julegaver dernede, og jeg håber meget, at den pelshue, jeg har fundet til min nevø falder i god smag.

Han havde nemlig hørt, at man kunne få nogle helt specielle pelshuer, der, hvor vi skulle hen, og han spurgte mig, om jeg ikke ville se, om jeg kunne finde en til ham, så ville han betale mig pengene, når vi kom hjem igen, hvilket jeg selvfølgelig lovede, at jeg gerne ville kigge efter, for det manglede da bare.

Jeg har dog sagt til ham, at jeg desværre ikke kunne finde nogen pelshue dernede, og han blev meget skuffet. Jeg må være en udmærket skuespiller, for han lød meget skuffet i telefonen, da jeg gav ham den dårlige nyhed.

Så må jeg bare håbe på, at han ikke finder på at finde en et andet sted, men det tror jeg nu, han havde gjort, hvis han havde kunnet. Jeg glæder mig bare til at se hans reaktion, når han åbner pakken fra mig, og ser, at der ligger den pelshue, han har ønsket sig.

Det er i øvrigt en rigtig fed pelshue, jeg fandt til ham på ferien. Havde de haft en i min størrelse, så havde jeg helt sikkert også købt en til mig selv, men nu må vi nøjes med, at min nevø kommer til at se godt ud hele resten af vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *