home Sundhed & Helse, Tandpleje Paradentose og implantater – har du erfaringer på dette område?

Paradentose og implantater – har du erfaringer på dette område?

Jeg har lige været et smut forbi tandlægen her til morgen for at få tjekket status for min paradentose, og det ser heldigvis fint ud, men min tandlæge anbefaler mig alligevel at få implantater.

Da jeg ikke har fremskreden paradentose, forstår jeg egentlig ikke helt, hvorfor han anbefaler mig at få implantater, men det kan jo være, at der er noget, som han ikke fortæller mig. Måske kan han se, at om kort til vil sygdommen bryde ud eller noget i den stil. Måske er jeg bare lidt paranoid, men jeg er faktisk ret bekymret.

Jeg har haft paradentose i nogle år efterhånden, og jeg venter sådan set bare på, at sygdommen skal gå i udbryd, og det kan derfor godt være en god ide at få implantater, så jeg er forberedt på situationen, hvis jeg pludselig skulle gå hen og miste mine tænder.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre jer, der har paradentose om, hvor lang tid I har haft sygdommen, og om den er fremskreden. Har du fået implantater, må du også meget gerne skrive til mig, og fortælle lidt om, hvordan det foregår, for jeg er virkelig på bar bund.

Min tandlæge rådede mig jo til at få implantater, men han sagde ikke noget om, at det var nødvendigt, men jeg vil selvfølgelig helst gøre det, der er bedst for min paradentose og min pengepung, og da jeg ikke har særlig mange penge lige nu, ved jeg ikke, om jeg skal vente med at få det lavet.

Jeg er dog ikke helt sikker på, at min økonomi bliver bedre, end den er nu, og da paradentose ikke bare forsvinder af sig selv, kunne det godt være, at det var en god ide at få mig nogle implantater. Hvad synes I?

7 thoughts on “Paradentose og implantater – har du erfaringer på dette område?

  1. Jeg synes helt sikkert, at du skal få dig nogle implantater. Paradentose er bestemt ikke en sjov sygdom at have, og det er jeg sikker på, at du også godt er klar over.

  2. Jeg fik konstateret paradentose for en del år siden nu, men jeg har heldigvis formået at holde sygdommen i skak, så jeg har hverken implantater eller noget som helst – endnu.

  3. Hvis du ender med at skulle have implantater, så vil jeg anbefale dig at få dem lavet hos Implantatklinik. Dem her jeg personligt selv meget gode erfaringer med, og jeg har også kun hørt positiv respons fra andre.

  4. Jeg fik selv lavet implantater hos Implantatklinik sidste år, og dem vil jeg også råde dig til at kontakte.

  5. Jeg fik konstateret paradentose sidste år, men sygdommen er heldigvis ikke fremskreden eller noget – endnu!

  6. Jeg er enig med de andre i, at du skal få lavet implantaterne i god tid, især hvis du har pengene til at få dem lavet nu. Det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis alle tænderne skal skiftes ud, og det er bedst at gøre det, før sygdommen for alvor tager magten. Held og lykke med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *