home Smykker Pantsætning af smykker, ure og mere på Sjælland

Pantsætning af smykker, ure og mere på Sjælland

Hvis du står og mangler penge akut, er der en mulighed. Den hedder pantsætning. Her kan du indlevere en genstand af værdi mod at modtage en portion penge. Det kan være, at du virkelig har brug for en hurtig kapitalindsprøjtning. Dette vil være en bedre idé end at benytte et af de mange kviklån, der reklameres kraftigt for. ÅOPen for disse lån er tårnhøj, og det kan aldrig anbefales, at man optager et lån som det. Pantsætning af f.eks. smykker og ure kan langt bedre betale sig.

Virksomhed tilbyder pantsætning af smykker og ure

En virksomhed på Sjælland tilbyder pantsætning af ure og smykker. Virksomheden tager imod alle typer smykker. De har stor ekspertise i at vurdere smykker som f.eks. fingerringe, halskæder og øreringe.

Ønsker du pantsætning af smykker eller ure, kan du hos denne her pantsætter få pengene allerede indenfor 24 timer. Du vil på samme tid opleve, at dine oplysninger bliver behandlet med stor fortrolighed. Firmaet benytter en sikret database, så du som kunde ikke skal være bekymret for misbrug.

Pantsætning af ure og smykker er delt i tre faser

Selve pantsætningen af smykker og ure er delt op i tre faser. Først får du vurderet dine genstande og tilbudt et beløb for dem. Herefter vil du som kunde sige ja eller nej til tilbuddet. Hvis ja bliver der aftalt en længde på kontrakten. I den tredje fase handler det om, du som kunde ønsker at købe din genstand tilbage. Dette har du selvfølgelig mulighed for i hele kontraktens længde.

Det er også muligt at sende et billede af en genstand, man gerne vil have vurderet. Efterfølgende vil vurderingsmanden komme med en vejledende vurdering. Den endelige vurdering vil først ske, når genstanden er indleveret hos pantsætteren. Så hvad enten du ønsker pantsætning af ure eller smykker, er det muligt hos denne virksomhed. Det skal også nævnes, at pantsætteren gør sig i pantsætning af biler, motorcykler og ferieboliger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *