home Bolig, Feriebolig Pantsætning af feriebolig – få hurtig kontant udbetaling

Pantsætning af feriebolig – få hurtig kontant udbetaling

Hos Pant i alt har man mulighed for at få sin feriebolig pantsat, så man kan få en kontakt udbetaling. Uanset hvor din feriebolig er placeret, også i forhold til hvilket land, så er det muligt at få taget pant i den. Værdien af feriebolig skal dog overstige 200.000 kr., men størrelsen er ikke udslagsgivende.

Pantsætning af ferieboligen kan være en god mulighed, hvis man ikke har lyst til at sælge og har brug for kontante beholdning hurtigt. Det er nemt, sikkert og hurtigt at sende en uforpligtende ansøgning til Pant i alt. De har stor erfaring med ferieboliger – heri pantsætning af lejligheder, huse, villaer mv.

Pant i alt er godkendt af de Danske myndigheder.

For at ansøge skal man igennem følgende 4 trin:

Ansøgning: Ansøg og find ud af hvad ens kontante udbetaling kan blive.

Alle personlige oplysninger anser Pant i alt som fortrolige, og de vil derfor blive krypteret ved brug af deres hjemmeside. Persondata kommer i en database, som udelukkende er tilgængelige for autoriserede Pant i alt ansatte.

Vurdering: Pant i Alt vurderes ferieboligen og sender et udbetalingstilbud.

Vurderingen af ens feriebolig fortages af en ekspert, som giver en professionel og individuel vurdering, så man er sikker på den bedste behandling. Deres ekspert har stor erfaring med vurdering og pantsætning af ferieboliger, hvilket er ens garanti for den er kyndig og korrekt.

Udbetaling: Pant i Alt laver en kontrakt for ens forløb og pengene overføres til din konto med det samme.

Ved pantsætning af feriebolig vil man normalt få tilbudt omkring 50 procent af vurderingsprisen til udbetaling, hvilket er deres sikkerhed for forløbet. Man kan få en udbetaling kontant enten via en bankoverførsel eller Western Union.

Returnering: Man tilbagebetaler det beløb som er blevet aftalt og derefter får man ens effekter retur.

Andet en pantsætning af feriebolig

Hvis man har andre effekter end en pantsætning af feriebolig, kan man også få dem vurderet. Proceduren er den samme, så det er simpelt og nemt. Man kan eksempelvis pantsætte smykker, elektronik, kunst eller andre værdifulde objekter, som man er i besiddelse af.

Læs mere om pantsætning af feriebolig eller andre værdifulde genstande på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *