home Bolig, Transport Opbevaring og flyttefirma i København – hvorfor er det så svært?

Opbevaring og flyttefirma i København – hvorfor er det så svært?

Jeg er studerende og bor i et lille lejet værelse i København. Da jeg skulle flytte herover så var det jo let nok, for der kørte farmand og jeg skulle jo ikke have særlig meget med. Men det er ikke en mulighed nu hvor jeg skal flytte videre til Odense, så derfor skal jeg altså have fundet et flyttefirma i København. Men jeg skal også have funder opbevaring i Odense, for jeg har nemlig ikke noget sted at bo endnu, og har ikke plads til alle mine ting på det vandrehjem jeg skal bo på i den første måned.

Det er jo alt sammen meget forvirrende, især når man ikke har prøvet det før, så derfor tror jeg altså at jeg har brug for noget råd og vejledning. Jeg har prøvet at ringe til det ene flyttefirma i København efter det andet, og de vil alle sammen meget gerne hjælpe mig med at flytte til Odense. Det er der jo ikke noget at sige til, det er jo trods alt det de lever af. Men når det kommer til problemer med opbevaring, så går det hele lidt i hårdknude. for de tilbyder alle sammen opbevaring, i København, hvilket jo i grunden gå kan lade sig gøre, for så venter de jo bare med at gøre tingene til før end at jeg har fået mit nye sted, men af grunde som jeg ikke forstår, og som de heller ikke selv kan forklare, så skal flytningen pludselig være dyrere.

Det synes jeg altså ikke er rimeligt, så derfor skriver jeg nu her, i håb om at der er nogen af jer som kan anbefale et flyttefirma i København, og måske har nogle gode idéer til hvordan jeg på bedste vis kan løse dette mærkværdige problem med opbevaring. Men indtil da må jeg jo bare se hvad jeg selv kan finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *