home Sundhed & Helse Vi er begyndt at spise Omnimin vitaminer hver dag i familien

Vi er begyndt at spise Omnimin vitaminer hver dag i familien

Jeg er lige kommet hjem fra helsekostforretningen, hvor jeg endnu engang var inde for at købe vitaminpiller. Vi begyndte i familien at tage vitaminpiller for ca. et år siden. Det er ikke noget, hverken min mand eller jeg har gjort i vores barndom, men vi kan tydeligt mærke en forskel i vores helbred efter vi er begyndt at spise vitaminer. Vi begyndte faktisk på det, da jeg så nogle Omnimin vitaminer på tilbud i helsekostforretningen, og siden har vi spist disse multivitaminer dagligt.

Det at vi er begyndt at spise Omnimin dagligt har gjort, at vi har halveret vores sygedage, på trods af, vi har børn, der går i børnehave, hvor man generelt tager alle mulige sygdomme med hjem. Jeg kan bestemt anbefale alle, især børnefamilier, at begynde at spise en og anden form for vitaminer eller kosttilskud, da det kan spare rigtig mange sygedage, efter hvad vi har oplevet.

Jeg tror ikke, vi nogensinde vil stoppe med at spise Omnimin i vores familie, og vi har i dag svært ved at forestille os, hvordan vi kom igennem dagen uden det daglige skud vitaminer førhen. Derudover har jeg læst et sted, at Omnimin er det mest alsidige præparat på markedet.

One thought on “Vi er begyndt at spise Omnimin vitaminer hver dag i familien

  1. Jeg har taget Omnimin vitaminer lige siden, jeg var barn. Jeg stoppede i en kort periode, for at se om de virkelig virkede, og i den periode havde jeg det virkelig mærkeligt og var altid træt, hvorfor jeg umiddelbart efter begyndte på dem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *