home Kosttilskud Med Omnimin får jeg 26 vitaminer, mineraler og sporstoffer

Med Omnimin får jeg 26 vitaminer, mineraler og sporstoffer

Jeg har altid været meget dårlig til at tage mine vitaminer, men nu har jeg besluttet mig for, at jeg skal tage mine vitamin piller.

På et tidspunkt købte jeg alle mulige vitaminpiller, som jeg ville vænne mig til at indtage hver dag, men det var for det første svært at huske at tage alle de piller og for det andet var det ikke spor morsomt at sluge så mange piller.

Men nu har jeg fundet en løsning og den hedder Omnimin!

Multivitaminen Omnimin indeholder 26 vitaminer, mineraler og sporstoffer. Jeg får det hele i den samme pille, så jeg ikke behøver at holde styr på adskillige piller. Fordi det hele er blevet meget nemmere, husker jeg også at tage mine vitaminer hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *