home Sundhed & Helse Jeg skal nu skrive sange om ømme muskler og lindring af hoste

Jeg skal nu skrive sange om ømme muskler og lindring af hoste

Jeg bor i et hus fuld af hypokondere. Lise har hele tiden ømme muskler, og Lars har brugt al sin tid på lindring af hoste hos ham og sin kæreste. Så er der også Mikkel som tror han har en sexsygdom hver søndag, han er lige så belastende som resten af de 25 beboere. Jeg bor i et kollegium i Århus, hvor vi alle studerer medicin psykologi, så du kan forstille dig, hvordan det går, når bølgerne går allerhøjest.

Der er i øvrigt ikke noget i vejen med mig, udover at jeg har kræft overalt i kroppen. Jeg er en omvandrende knude. Jeg er kæreste med Lise, og hun hjælper mig hele tiden, når hendes ømme muskler tillader det. Vi er skam en køn duo med vores fælles problem. Vi bliver nogle gange kaldt for muskelknuden af vores fælles venner og bekendte. Når hende og jeg ikke studerer henholdsvis psykologi og medicin, så bruger vi en masse tid sammen med vores ven Lars, altså ham med lindring af hoste som bibeskæftigelse.

Lars er en flink gut, men når han først kommer i gang med at tale om, hvordan man bedst griber lindring af hoste an, så er det svært ikke at hade ham en smule, fordi det kan nemt blive for meget af det samme, og det kan Lise godt blive meget irriteret over, så hun forsøger at overdøve ham med at tale om hende ømme muskler, og hvordan hendes liv er åh så besværligt, men jeg tror ikke, at Lars endnu har forstået, hvorfor hun gør det.

Jeg lever ellers et utroligt interessant liv som udøvende kunster i et band, men det er svært at koncentrere sig om at være kreativ, fordi både Lise og Lars kan slå min kreativitet ihjel på sekunder ved at gå i gang med at tale om ømme muskler og lindring af hoste. Nogle gange er det måske en god idé at spørge sig selv, om det er en god idé at bruge så meget tid sammen med dem, men det kan være svært at holde sig væk fra sin kæreste og bedste ven.

Det hele er – i mellem tiden – gået hen og løst sig selv, fordi nu har jeg i stedet bestemt mig for at blive den første medicinske rockmusiker, som synger om ømme muskler og lindring af hoste, i stedet for at gennemleve det som alle de klassiske musikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *