home Dyr, Dyrepleje Økologisk hundefoder fra Oliver’s

Økologisk hundefoder fra Oliver’s

Når man skal vælge hundefoder til sin bedste ven, findes der et utal af valgmuligheder på markedet og det kan være vanskeligt at vælge det helt rigtige foder. Hundefoderet skal sikre hundens sundhed, trivsel og velvære, og alle producenter lover guld og grønne skove ved deres hundefoder.

Oliver’s hundefoder er en serie af kvalitetsfoder, hvor man kan vælge mellem tre forskellige serier: det kornfrie hundefoder, Classic serien eller det økologiske hundefoder med det danske Ø-mærke.

Siden 1998 har Oliver’s Petfood fremstillet kvalitets hundefoder med ernæring i topklassen, uanset om du vælger det klassiske, kornfrie eller økologiske foder.

Velegnet til hunde med allergi og intolerancer

Det kornfrie hundefoder fra Oliver’s er særdeles velegnet til hunde med enten allergi eller intolerance over for kornprodukter. Kornfrit hundefoder kan også anvendes forebyggende, hvis man gerne vil undgå allergi hos sin hund. Mange hunde rammes i dag af allergi, som tit kan ledes tilbage til for dårligt hundefoder – blandt andet på grund af de mange kornprodukter, der bruges som fyld.

Denne kornfrie serie findes til hunde i alle aldre og størrelser. Den kan købes som hvalpefoder, slankefoder, seniorfoder og voksenfoder. Foderet findes naturligvis også med forskellige størrelser foderpiller, så både den lille og store hund kan nyde godt af Oliver’s hundefoder uden korn.

Oliver’s hundefoder – med omtanke for miljøet

Oliver’s Petfood fremstiller også økologisk hundefoder som er mærket med det danske Ø-mærke, som er et kvalitetsmærke for økologi. Her er der både tænkt på miljøet i produktionen af Oliver’s hundefoder samt et højt ernæringsmæssigt indhold. Foderet indeholder naturligvis et stort indhold af fisk og kød. Økofoderet fra Oliver’s Petfood findes til alle hundens livsstadier – fra hvalp til senior.

Classic serien fra Oliver’s Petfood

Den klassiske serie af Oliver’s hundefoder fremstilles i mange forskellige varianter og størrelser på foderpillerne. Her kan man både få seniorfoder, slankefoder, hvalpefoder samt voksenfoder.

Alle varianter af Oliver’s hundefoder er ikke tilsat hverken kunstige antioxidanter, smags- eller farvestoffer.

Gør noget godt for din hund – vælg Oliver’s hundefoder

Hvis du vil sikre dig, at din hund får dækket sine ernæringsmæssige behov, kan det anbefales at købe hundefoder fra Oliver’s Petfood. Tag et kig på deres hjemmeside her, og se deres store udvalg af økologisk og kornfrit hundefoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *