home Hudpleje Jeg måtte få fat I en Dado Sens øjencreme til min rynkede kone

Jeg måtte få fat I en Dado Sens øjencreme til min rynkede kone

Hvis der fandtes en klub for folk med poser og rynker under øjnene, så ville min kone have været medlem, før hun begyndte på Dado Sens øjencreme. Det var helt utroligt, så mange rynker hun havde ved øjnene. Jeg kunne nærmest stikke en fremkrone ind imellem sådan en rynke, og den ville blive siddende.

Jeg kunne ikke lide at sige det direkte til hende, men jeg måtte finde en måde at være diskret på. Jeg vidste godt, hun var ved at komme op i årene, og at hun ikke var en ung tøs mere, men derfor måtte hun godt lige gøre lidt ud af sig selv. Jeg måtte ud og finde Dado Sens øjencreme.

Jeg var ingen cremeekspert i begyndelsen, da jeg tog på jagt efter noget rynkereducerende til min kone. Jeg kiggede rundt omkring i forskellige butikker, men der var intet, som faldt i min smag. Dado Sens øjencreme var noget man skulle bestille fra nettet.

Jeg sad foran computeren og ledte efter Dado Sens øjencreme, da min kone fangede mig. Jeg havde ingen poser eller rynker under mine øjne, så jeg kunne ikke engang bruge den undskyldning, at jeg var i gang med at bestille det til mig selv.

Hun kiggede vredt på mig. Jeg blev nødt til at fortælle hende sandheden. Jeg kunne ikke holde ud at se på hendes rynker mere, så jeg blev nødt til at finde noget godt creme til hende. I dette tilfælde blev det Dado Sens øjencreme.

Da min kones Dado Sens øjencreme dukkede op, ville hun ikke bruge den, så den stod urørt i nogle dage. Hun var en stædig kvinde. En aften fangede jeg hende dog i at bruge det. Rynkerne og poserne under øjnene blev reduceret gradvist efter nogle dage. Det var dejligt at se, at hun begyndte at se ung ud igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *