home Hus og Have Til foråret skal jeg have et nyt tag!

Til foråret skal jeg have et nyt tag!

Jeg går og glæder mig som et lille barn til at jeg skal have et nyt tag. Det skal ske her til foråret, og det er virkelig tiltrængt! Mit nuværende ligner nemlig mest af alt en nedslidt og gammel arbejdshest.

Jeg har bestemt mig for at et nyt tag til mit hus skal være et såkaldt rødt tegltag, da det er så dejlig dansk, og det vil jeg gerne vise gud og hvermand, at det er jeg stolt over at være. Vi bliver nemlig ved med at blande os helt i toppen i snart mange sportsgrene. Tennis og senest holdbold, og så har vi forresten også verdens bedste restaurant, og for det ikke skal være løgn så løb en dansker med prisen for at være verdens bedste kok.

Så der er mange grunde til at være stolt af at være dansker for tiden, og hvad bedre måde at vise det end at købe et nyt rødt tag? Jeg synes i hvert fald det er passende når man nu alligevel skal have et nyt tag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *