home Gardiner Nye gardiner skal til engang imellem

Nye gardiner skal til engang imellem

Hvornår har du sidst købt nye gardiner? Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst gjorde, jeg tror endda, at dem jeg har hængende, er dem der hang her dengang jeg flyttede ind, og det er i sig selv en lille smule pinligt synes jeg.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at gå ud og investere i nogle nye gardiner, fordi det er så længe siden, og det skal være nogle helt særlige nogle, så jeg tror, at jeg vil få dem speciel syet, og det bliver i lige præcis den form jeg vil have.

Det er lidt svært det med gardiner, for det kan jo være altafgørende for resten af ens indretning, for hvis de har en særlig farve, skal resten af ens ting jo meget gerne passe til gardinerne, og det er jo ikke altid nemt, men det er nok nemmere, når man har alt det andet og skal have gardinerne til at passe.

Jeg vil i hvert fald tage ud og kigge på nogle forskellige stoffer til mine gardiner, også må jeg jo bare have i baghovedet, hvilke farver som jeg i forvejen har derhjemme, og det kan da ikke være så svært, for man kender vel sit eget hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *