home Uncategorized Nyd nytårsaften og bestil Nytårsmenu ud af huset

Nyd nytårsaften og bestil Nytårsmenu ud af huset

Vintermånederne står i vente og det samme gør højtiderne. Nytårsaften er, før du har set dig om, lige rundt om hjørnet. Vil du slippe for stressen på den store aften og orker du ikke lave mad? så bør du bestille en Nytårsmenu ud af huset. Nytårsmenu ud af huset er altid en god ting, når man bare gerne vil fejre året som er gået uden at skulle bekymre sig for om sovsen brænder på, kransekagen bliver gylden eller stegen bliver grå. Hos Fransk Spisehus kan du få en delikat Nytårsmenu ud af huset i fransk ånd.

Nytårsmenuen ud af huset består udelukkende på friske og velsmagende råvarer og du kan trygt stole på en gastronomisk oplevelse hvor smagsløgene bliver forkælet. Hos Fransk Spisehus har kokkene strikket en velsmagende og udsøgt nytårsmenu sammen som du kan tage ud af huset. Det eneste du skal sørge for er at servere den. Derforuden kan du tilkøbe til din nytårsmenu ud af huset en kransekage, så I er klar når klokken slår 12 til at svingene glassene og mæske jer i kage.

Hvad kan du få i din Nytårsmenu ud af huset?

Fransk Spisehus har sammensat en delikat og smagfuld nytårsmenu i gourmetens ånd. Menuen er traditionel med udgangspunkt i franske opskrifter og når alle i øjenhøjde. Maven begynder allerede at knurre når man læser menuen op. Du kan nedenfor se hvad dette års nytårsmenu består af:

Forret
Forretten, fra Nytårsmenuen ud af huset, består af en bagt Torskesoufflé med spinat og krydderurter. Hertil er retten anrettet med en cremet jomfruhummerbisque, smørdampede rodfrugter, sprøde jordskokkechips og lidt karse på toppen. På siden vil der også være frisk bagt brød med smør til, hvis det kunne friste.

Hovedret
Til hovedret får man i Nytårsmenuen ud af huset, en delikat kalvemørbrad som er stegt i frisk timian. Hertil bliver der serveret kartoffel mille-feuille, citron-timianbagte pastinakker, smørristede skovsvampe og sidst men ikke mindst langtidsbagte små tomat. Alle dette vil flyde i en velsmagende rødvinssauce som er tilsmagt med trøffelolie.

Dessert
Og så er der selvfølgelig også lidt til den søde tand. Til dessert får man en Moelleux au chocolat, en flydende chokoladekage, hvor der på siden vil serveres en kompot af skovens bær. Hertil vil der være en vaniljeparfait rørt med en lækker og kvalitetsrig hvid chokolade.

Vegetar nytårsmenu ud af huset

Hvis du heller foretrækker en lige så lækker menu, men blot hvor kødet er udskiftet med årstidens udsøgte grøntsager, så skal du vælge Vegetar Nytårsmenu ud af huset. Læs menuen nedenfor:

Forret
I vegetar-versionen får du en lækker spinatflan bagt med franske krydderurter. Hertil vil spinatflanen blive akkompagneret af en cremet jordskokkesuppe, sprøde jordskokkechips og lidt karse på toppen. På siden vil der være frisk bagt brød med smør til.

Hovedret
Til hovedret vil man i Vegetar Nytårsmenu ud af huset, få en grøntsagsterrin bag med nødder og krydderurter. Hertil vil der bliver serveret en kartoffel mille-feuille, citron-timianbagt pastinakker, smørstegte ristede skovsvampe og sidst, langtidsbagte små tomater. På siden vil der komme en lækker majscreme som er tilsmagt rosmarin.

Dessert
Og så er der selvfølgelig også lidt til den søde tand. Til dessert får man en Moelleux au chocolat, en flydende chokoladekage, hvor der på siden vil serveres en kompot af skovens bær. Hertil vil der være en vaniljeparfait rørt med en lækker og kvalitetsrig hvid chokolade.

 

Børne Nytårsmenu ud af huset

Børnene skal da heller ikke snydes for en Nytårsmenu ud af huset. Derfor har Fransk Spisehus strikket en formidabel børnemenu sammen så de også kan få en aften i gastronomiens tegn.

Forret

Til forret vil les petits enfants få serveret en bagt lagt med grønne salater og krydderurtedressing. Hertil vil der være friskbagt brød med smør til.

Hovedret
Børne Nytårsmenu ud af husets hovedret består af et lækkert stykke kyllingebryst serveret med ristede kartofler, bagte rodfrugter og sauce.

Dessert
Desserten er ligesom de voksens en Moelleux au chocolat (Flydende chokoladekage) serveret med en kompot af skovens og en vaniljeparfait rørt med hvid chokolade.

Når du bestiller Nytårsmenu ud af huset er der også mulighed for tilkøb af vin, eller andre lækre retter.

Nedenfor ser du tilkøbsretterne:

Tilkøb til Nytårsmenu ud af huset

Ostetallerken
3 udsøgte franske oste som vil blive serveret med hjemmelavet knækbrød og hjemmelavet kvædekompot.

Husets terrine de foie fras de canard
Et lækkert tilvalg til Nytårsmenu ud af huset kan også være en terrine de foie gras de canard. Hertil vil du få serveret abrikosmarmelade, krydderurtesalat, hindbærvinaigrette og ristet brioche.

½ kogt hummer
Hvis du er til den luksuriøse version af Nytårsmenu ud af huset, så kan du også tilkøbe en ½ hummer. Denne vil blive serveret med en lækker hjemmelavet krydderurtemayonnaise, lime, dild og en grøn frisk salat.

Snacks
Hvis du gerne vil have lidt snack under dronningens nytårstale, så kan du med fordel bestille Fransk Spisehus lækre snacks. Her får du:
1.  Anderilette anderillette anrettet med sprød toast, toppet med frisk kørvel.

  1. Tatar af røget laks på sprød toast, toppet med frisk dild
  2. Fransk løgtærte bagt med timian, cherrytomater og parmesan

Kransekage
Som tidligere nævnt er der mulighed for at tilkøbe en lækker hjemmebagt kransekage til når klokken slår 12. Kransekagen er dyppet i kvalitetsrig mørk chokolade og smager guddommeligt.

Natmad
C
remet kartoffel-porre suppe serveret med friskbagt brød og smør. Dette er altid en sikker vinder, og er god til at ligge en bund i de sene stunder. Igen en dejlig fransk klassiker som smager himmelsk.

 

Bestil din Nytårsmenu ud af huset nu!

Der kan købes alverdens lækkerier fra den franske køkken når man bestiller hos Fransk Spisehus, og det kan stærkt anbefales at købe Nytårsmenu ud af huset. På hjemmesiden kan du se hvad for noget vin som går godt til alle retterne og tilkøbe disse efter smag og behag. Du kan trygt regne med at hvis du bestiller din Nytårsmenu ud af huset fra Fransk Spisehus er du garanteret en god oplevelse i gastronomien og det franske køkkens tegn. Du kan læse meget mere om retterne og Fransk Spisehus her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *