home Biler, Låsesmed Ny bilnøgle?

Ny bilnøgle?

Vi kender vidst alle til at miste ting i ny og næ, og det kan specielt være træls at miste en bilnøgle. Det kan koste det hvide ud af øjnene når man skal have lavet en ny bilnøgle, og vi har derfor sparet jer tiden ved at finde en god låsesmed, som hurtigt kan lave en ny nøgle, til en god pris.

Autolåsesmed Marschall laver en ny bilnøgle til dig

Autolåsemed Marschall har døgnvagt, hvilket vil sige, at de står til rådighed hvilket som helst tidspunkt på døgnet. Hvis du ikke har en ekstra bilnøgle og derfor ikke kan komme ud til værkstedet, så kommer låsesmeden selv og prisen vil stadig være den samme. Ydermere har denne låsesmed også nye bilnøgler til næsten alle bilmodeller samt nøgler med klap, fjernbetjening og startpære. Sidst kan autolåsesmeden også lave en ny bilnøgle selvom alle ekstranøgler er væk.

 

Ny bilnøgler eller kopi af bilnøgler i København

Autolåsesmed Marschall fører bilnøgler til markedets bedste priser. Der sælges kun originale nye bilnøgler som er fremstillet med høj præcision og god kvalitet. Det er vigtigt at en autolåsesmed, konstant holder sig opdateret, så der kan serviceres så mange type biler som muligt. Nye bilnøgler bliver altså hele tiden produceret, så der næsten altid er garanti for at der er en lås som passer til din bil. Sidst sørger Autolåsesmed Marschall for hele tiden at være i dialog med forhandlere og leverandører flere gange om måneden. På den måde sikre de deres kunder den bedste pris på nøglerne og til den højeste kvalitet.

 

Hvad gør du hvis du har mistet den sidste bilnøgle og skal have ny bilnøgle?

Ring til en autolåsesmed. Herefter vil låsesmeden komme ud til hvor bilen står og lukke bilen op. Låsesmeden vil herefter kryptere bilens computer med hans udstyr og efterfølgende vil en ny bilnøgle bliver skåret til bilen, på stedet. Sidst programmere låsesmeden startspærren til de nye bilnøgler.

 

Her er en række ofte stillede spørgsmål som besvares

Hvor mange bilnøgler skal man have til sin bil?
Som udgangspunkt bør man have minimum 2 bilnøgler, som er funktionsdygtige. Får du stjålet en bilnøgler eller mister den på anden vis, og du ikke har en ekstrabilnøgle kan det komme til at koste op til 8 gange så meget hvis du skal have kodet en ny bilnøgle, end hvis du blot skal have taget en kopi af reservenøglen. Gør dig derfor selv en tjeneste og få lavet en ny bilnøgle så du minimum har 2 bilnøgler liggende der hjemme.

Skal man have ny bilnøgle hvis man har købt en brugt bil?
Det er altid en god idé at få kodet låsene om, hvis nu at der skulle eksistere en ekstra bilnøgle som du ikke er klar findes. På den måde sørger du for at gamle bilnøgler ikke virker til bilen.

Der fulgte kun 1 bilnøgle med til en brugt bil du har køb. Bør du skifte alle låsene?
Specielt hvis man køber en bil med kun 1 bilnøgle til, er det også en god idé at få kodet låsene om. Du ved ikke om sælgeren stadig har den anden, eller er kommet til at give den til en ven, etc. Derfor bør du som udgangspunkt under alle omstændigheder ved køb af bil få kodet låsene om, så du er på den sikre side.

Ny bilnøgle – ring på 60135050

Hvis du står og mangler ny bilnøgle så er autolåsesmed Marschall stedet at gå til. De kommer til stedet hvor bilen holder, de er hurtige og serviceminded, kvalitetsbevidste og overkommelige i pris. Hvis ikke de har bilnøglen på lager kan de skaffe den indenfor 24 timer. Læs mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *