home Uncategorized NUPO er et produkt, der kan bidrage til dit vægttab

NUPO er et produkt, der kan bidrage til dit vægttab

Januar måned er højsæson for slankekurer. Der er nemlig rigtig mange, der sætter sig som sit nytårsforsæt, at de gerne vil tabe sig nogle kilo i det kommende år. Træningscentrene er også ofte fuldt belagt i januar og så begynder det stille og roligt at blive mere moderat hen i februar og marts. Det kan være rigtig svært at overholde en kur, hvor du skal begrænse dit normale indtag af mad men det kan samtidig også være meget udfordrende at starte på at træne. Hvis du længe ikke har været fysisk aktiv, kan de første træningsgange være meget hårde at komme igennem og det kan virke demotiverende. Det er aldrig sjovt at føle sig ældre end man er eller hige efter vejret, fordi konditionen bare er på absolut nul punktet. Derudover kan det tage lang tid at tabe sig blot gennem træning. Der skal også ske nogle ændringer i forhold til, hvor meget du indtager af mad eller hvad du spiser af mad.

Pandekager til morgenmad kan være lig med et vægttab

Produktet NUPO er et slankepulver, der kan hjælpe dig med at tabe dig. Og man kan få NUPOs produkter i rigtig mange forskellige varianter. For eksempel kan du prøve NUPO Breakfast Pancakes, som består af en pulver, der indeholder både mineraler, proteiner og vitaminer men kun meget få kalorier. Pulveren hældes sammen med vand og rystes sammen og hældes på en opvarmet pande. Så er der pandekager. Du kan også få NUPO Cafe Latte som er et produkt, der kan erstatte din kaloriefyldte cafe latté, som du foretrækker på sødmælk eller NUPO Suppe med smag af asparges. NUPO kan faktisk også bruges som erstatning til dine måltider – og hvis det er begrænset til en periode på højst otte uger, alle dine måltider. Men det kan være en god ide blot at lade NUPO erstatte nogle af dine måltider – morgenmaden eller frokosten og så lave et godt aftensmåltid, der hovedsagligt består af kød og grøntsager.

Kombiner eventuelt NUPO med en slankekur – det kan give synlige resultater

Det kan være et rigtig godt råd at indtage NUPO samtidig med, at du begynder at træne, da det altid giver de flotteste resultater at kombinere slankepulver med træning. Samtidig er NUPO også et godt supplement til nogle af de kendte slankekurer, der findes. Blandt andet den anerkendte 5:2 kur. En kur, hvor du fem dage i ugen spiser, som du normalt plejer, og hvor du i de resterende to dage, kun må spise op til 500 kalorier. Du vælger dog selv, hvilke to dage ud af ugens syv, du ønsker at faste. Netop på dine to lettere fastedage kan det være særligt praktisk og anbefalelsesværdigt at spise NUPOs produkter. Det kræver nemlig hverken, at du skal måle og veje din mad, fordi det fremgår tydeligt, hvor mange kalorier de forskellige af NUPO produkter indeholder og samtidig er du med NUPO sikret, at du får de næringsstoffer, proteiner og den kalk, som din krop har brug for og som den samtidig har godt af.

Det er klinisk bevist, at NUPO er årsag til vægttab

Det er bevist gennem klinisk dokumentation, at NUPO har en effekt i forhold til at tabe sig og man kan forvente at tabe mellem halvandet til 1,7 kilo om ugen. Dit vægttab er dog meget afhængigt af, hvordan du vælger at bruge NUPO. Der findes forskellige kure med NUPOs pulver. Heriblandt kan du blandt andet vælge den helt hard-core kur – også kaldet Nupokur – Den barske – som er en kur, hvor du vælger at gå ind og erstatte alle dine måltider med NUPO. Den bliver kaldt barsk, fordi det kræver en høj grad af viljestyrke og en særlig motivation for at tabe sig. Andre af NUPOs diæter og slankekure, er den, der kaldes Nupokur – Overspringeren. Her er princippet modsat den kur, der bliver kaldt den barske, ikke, at du går ind og erstatter alle dine måltider med Nupopulver, derimod vælger du, at bibeholde et af dine daglige måltider – gerne det du synes bedst om, og erstatter de resterende måltider med pulveret. Men du kan bruge NUPO, som du selv har et ønske om. På onlineshoppen Ren Velvære, som forhandler NUPOs mange forskellige produkter, er der gode og inspirerende guidelines til, hvordan du kan vælge at bruge NUPO i din dagligdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *