home Erhverv NorthCapital Holding: Investeringsselskab bryder grænser

NorthCapital Holding: Investeringsselskab bryder grænser

NorthCapital Holding blev etableret i 2015 med henblik på at udvikle sig til et investeringsselskab på tværs af grænser, herunder markeder, industrier og geografiske områder.

Stifter og ejer Werner Schmidt har gennem de sidste 30 år opbygget en betydelig formue og erfaring inden for finansielt entrepreneurship, minedrift og investering med ædelsten.

NorthCapital Holding med hovedsæde i Danmark

Trods en tysk baggrund, var beslutningen om at stifte NorthCapital Holding i Danmark en selvfølge, grundet landets internationale udmærkelse og attraktiv stabilitet.

I årene efter 2015 foretog NorthCapital diverse succesfulde investeringer i tyske ingeniør-, produktions og ejendomsselskaber. Indtjeningen blev efterfølgende kanaliseret ud i andre kanaler, som senere førte til investeringer i ædelstensbranchen i Brasilien.

Investeringerne medførte en position som markedsleder og væsentlig investor i ædelstensbranchen.

NorthCapital Holding fokusområder

NorthCapital Holdings hovedforretning har siden begyndelsen været fokuseret på minedrift. Med egen minedrift i Brasilien har NorthCapital Holding indtaget positionen som markedsleder.

Med naturlige forekomster af smaragd og alexandrits producerer NorthCapital Holding nogle af verdens mest eftertragtede ædelsten i forskellige farver.

I 2018 og 2019 udvikle NorthCapital Holding dets investeringer til andre industrier og markeder på tværs af landegrænser.

NorthCapital Holding opkøbte i 2018 en tysk industrigruppe, som første til selskabets første industriaktiviteter i Polen, Kina og Tunesien.

I 2019 tog NorthCapital Holding det første skridt ind i Life Science industrien. Gennem et partnerskab med Polymar har NorthCapital Holding ekspanderet investeringer til nye områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *