home Mode, Tøj Muleposer og tryk på tøj er yderst moderne lige for tiden

Muleposer og tryk på tøj er yderst moderne lige for tiden

Som alle andre piger elsker jeg mode, og jeg har lige et par tips, som jeg godt kunne tænke mig at dele med jer læsere. Der er sikkert nogle derude, der allerede ved det, men muleposer og tryk på tøj er yderst moderne lige for tiden.

Jeg har fået flere spørgsmål om, hvad muleposer i det hele taget er for noget, så nu vil jeg give en forklaring en gang for alle. Muleposer er en slags bærepose af stof, som man fx kan bruge i stedet for at købe en ny plasticpose til 3 kroner hver gang, man er ude og handle ind.

Tryk på tøj er noget, som stort set alle efterhånden går rundt med, inklusive mig selv selvfølgelig. Jeg har dog fået en del spørgsmål om, hvor man kan købe/få lavet tryk på tøj, og dertil vil jeg anbefale Xpress Tryk.

Det er nemlig der, jeg selv får lavet mit tryk på tøj, og da de også sælger muleposer, slår man to fluer med ét smæk, hvis man gerne vil være med på moden. Det var alt for mig i dag, men I hører nok mere fra mig i den nærmeste fremtid.

3 thoughts on “Muleposer og tryk på tøj er yderst moderne lige for tiden

  1. Jeg giver dig helt ret i, at tryk på tøj er meget moderne lige for tiden, og det er stort set ligegyldigt, hvilken landsdel man befinder sig i.

  2. Jeg eeeelsker tryk på tøj, og jeg er faktisk begyndt at lave det selv, men jeg ved dog ikke helt, om det bliver pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *