home Trykkeri Muleposer med reklametryk er da en genial ide

Muleposer med reklametryk er da en genial ide

Det firma som jeg arbejder i har fået den geniale ide, at alle medarbejdere skal gå med muleposer med reklametryk på, så vi kan reklamere lidt for virksomheden de steder, hvor vi færdes uden for arbejdstiden. Jeg synes, at det er en rigtig god ide, da vi efterhånden er en del medarbejdere.

Virksomheden har været en rigtig god arbejdsgiver over for mig, og jeg vil derfor gerne takke dem lidt ved at gå rundt med mine muleposer med reklametryk. Jeg har det sådan, at hvis man behandler sine medarbejdere ordentligt, og for den sags skyld sine medmennesker generelt, så får man også noget igen.

Derudover får vi jo muleposerne med reklametryk gratis, så hvorfor skulle man ikke kunne gå rundt og reklamere lidt. Så længe det ikke koster mig penge, er jeg da helt klart frisk. Nogle af mine kollegaer og jeg så en prøvepose forleden dag, og trykket ser faktisk rigtig flot ud.

Muleposer er i øvrigt blevet utroligt populære gennem de sidste par år, og det er jo super smart, og miljøvenligt for den sags skyld, at tage sådan en med, når man skal ud og handle i stedet for at rende rundt med en grim og gammel plastik bærepose. Som sagt er jeg tilfreds, så længe reklametrykket er i orden.

Jeg gider jo ikke at rende rundt og se åndssvag ud med muleposer, der har et grimt reklametryk, men det ved jeg med sikkerhed ikke kommer til at ske. Min chef har nemlig en rigtig god sans for designs, så han ved helt klart, hvad han laver. Og ud fra prøvetrykket så det jo også vildt godt ud.

Vi får vist alle sammen to muleposer med samme reklametryk men i forskellige farver. Jeg tror, at det er endnu et eksperiment min chef har gang i, eller også kunne han bare ikke bestemme sig.

One thought on “Muleposer med reklametryk er da en genial ide

  1. Jeg synes, at det lyder som en rigtig god ide med muleposer. Det skal nok vække opmærksomhed på firmaets vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *