home Bredbånd Mobilt bredbånd til farmand

Mobilt bredbånd til farmand

Min far har i lang tid gerne ville have internet, så han kunne lære det, og holde kontakten med familie. Han har en bærbar computer, som jeg gav ham i bryllupsdagsgave. Men den har han kun brugt til at lave tekst dokumenter og opgaver, som gør han aldrig bruger sin computer.

Men den bedste bredbåndsløsning til min far ville nok være mobilt bredbånd, da det er rigtig simpelt at bruge og at opsætte. I stedet for et fast bredbånd hvor der vil komme problemer hele tiden, og så hænger det selvfølgelig på mig. Så mobilt bredbånd bliver det.

Jeg gik ind på google.dk, og søgte efter ”billigt mobilt bredbånd”, for billigt skulle det være, min far har altid været en nærigpind. Efter noget tid fandt jeg en god prissammenligning af mobilt bredbånd, hvor man kunne sammenligne priser, hastigheder, bindinger, oprettelsesgebyr og meget mere, der gør man hurtigt kunne finde det bedste og billigste abonnement på mobilt bredbånd.

Jeg bestilte et abonnement til min far, der passede til hans behov, og nogle dage efter dumpede det ind af døren. Min far lærte hurtigt, hvordan man benyttede mobilt bredbånd, og var nu på det World Wide Web, der skulle bruges til hans email, facebook, private hjemmeside og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *