home Plastikkirurgi Mine tanker om brystforstørrelser

Mine tanker om brystforstørrelser

Bryster, bryster og bryster. I dag skal det handle om noget, som alle elsker, nemlig bryster. Når jeg siger, at alle elsker brysterne, er det naturligvis en meget generel betragtning, idet jeg på det seneste har lagt mærke til, at flere og flere kvinder går og drømmer om en brystforstørrelse, mens mændene elsker brysterne mindst lige så meget, som de altid har gjort.

Hvad er det, der gør, at brysterne er så spændende? Nu er jeg selv en kvinde, og jeg har da også overvejet en brystforstørrelse, men hvad er det egentlig, der ligger til grund for denne tanke? Det har jeg brugt voldsomt meget tid på at tænke over, og jeg er kommet frem til, at det nok i bund og grund handler om mændenes opmærksomhed samt vores eget billede af skønhed.

I takt med at flere og flere kvinder får lavet en brystforstørrelse er det nødvendigt for “os andre” kvinder at følge med, da skellet ellers bliver meget stort på dem, der har fået en brystforstørrelse, og dem der ikke har, og idet de fleste mænd er helt vilde med bryster, foretrækker de som regel de kvinder med størst bryster, og vil man være med i denne kategori, så bliver man nødvendigvis nødt til at få sig en brystforstørrelse.

Det er i hvert fald det, jeg er kommet frem til. Hvad er jeres holdning til brystforstørrelser? Det må I meget gerne svare på, så vi evt. kan få startet en debat om emnet her på bloggen. Det synes jeg i hvert fald kunne være vældigt interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *