home Låsesmed Min søgen efter en dygtig låsesmed på Amager

Min søgen efter en dygtig låsesmed på Amager

Jeg er for nyligt flyttet fra det mørke Jylland til Amager i København i forbindelse med mine studier herovre, og jeg elsker virkelig København og ikke mindst Amager. Jeg er begyndt at lære byen at kende, men så skete der forleden dag uheldigvis det, at jeg kom til at smække mig ude, og hvad gør man så, når man har brug for en låsesmed på Amager, men ingen kender?

Jeg ringede til min veninde og spurgte, om hun kunne anbefale en låsesmed på Amager. Hun bor selv relativt tæt på Amager, så det kunne jo være, at hun kunne anbefale mig en dygtig låsesmed – og det kunne hun heldigvis!

Hun anbefalede mig denne låsesmed på Amager, som faktisk er låsesmed i hele København, og ham ringede jeg så til. Efter blot en lille halv time var låsesmeden ude på adressen og havde låst mig ind i min lejlighed.

Et stort tak til låsesmeden herfra, og hvis der er andre derude, som har brug for en låsesmed på Amager, så kan han varmt anbefales fra mig af i hvert fald.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *