home Bolig, Business, Byggematerialer, Byggesagkyndig Miljøvenlige huse hos Lind og Risør

Miljøvenlige huse hos Lind og Risør

Hvis man som arkitekt- og byggefirmaet, Lind og Risør, følger trends inden for boligkonstruktion tæt, vil man have oplevet, at den store fokus på miljø og bæredygtighed, som man ser i resten af samfundet, også har fundet vej til byggebranche. I stor udstrækning har den almene dansker i dag installeret opsamling af regnvand i haven, anvender strømbesparende pærer eller benytter sparefunktion på bruserhovedet, og dette er selvfølgelig en udvikling, som Lind og Risør tilskynder. Dog indikerer Lind og Risørs erfaring, at der er andre områder, hvor det har langt større effekt at sætte ind.

Ifølge Lind og Risør er dét sted på sit hus, hvor man kan gøre allermest for miljøet, hvis man sikrer, at huset er ordentligt isoleret. Lind og Risør har fra deres over 30-årige erfaring i arkitekt- og byggebranchen oplevet utallige huse med dårlig isolering, hvor man ikke ville lægge mærke til det uden det professionelle forhåndskendskab, som man besidder hos Lind og Risør. Det store varmetab er en kæmpe belastning for miljøet, da det selvsagt vil medføre et højere varmebrug til opvarmning af boligen. Ligeledes vil det give dårlig komfort og indeklima, og fra de værste tilfælde kan Lind og Risør berette om udvikling af skimmelsvamp, hvis varm og fugtig luft kondenserer på kolde overflader.  Hos Lind og Risør mener man derfor, at en grundig isolering er den hurtigste og nemmeste vej til et behageligt indeklima, hvilket også er grunden til, at man hos Lind og Risør har ekstra fokus på denne del af konstruktionsfasen. Samtidig vil Lind og Risørs intense fokus på isolering sikre dig en billigere varmeregning fra et lavere forbrug, og du vil på samme tid have gjort en stor indsats for miljøet med Lind og Risør som byggefirma.

Passivhuse vil skåne miljø og varmeregning

Hos Lind og Risør konstruerer man lavenergihuse med langt bedre isoleringsevne end, hvad normale huse kan præstere. I disse huse fra Lind og Risør vil installerede vinduer være ekstra tætte og murværk ekstra godt isoleret. Derved undgår man træk fra vinduer eller fuger, hvilket netop har til fordel at spare på varmeregningen fra varmeudslip, og dermed sikrer en bæredygtig varmekilde til dit specialdesignede Lind og Risør hus.

Blandt disse lavenergihuse findes også passivhuse, der oprindeligt er et byggekoncept, som Lind og Risør har fundet inspiration fra i Tyskland. Konceptet går ud på, at passivhuset fra Lind og Risør alene opvarmes af den varmeafgivelse som stammer fra beboerne ved brug af elektriske apparater, hårde hvidevarer, ovn fra madlavning, varmt vand fra badning, el-belysning samt fra solens stråler gennem vinduerne. Denne form for lavenergihus fra Lind og Risør vil resultere i en næsten ikke-eksisterende varmeregning, og det er kun opvarmning af vand i bad og til køkken, der vil være nødvendig. Selv til denne opvarmning kan Lind og Risør hjælpe dig med at specialdesigne den optimale løsning til dit drømmehus, som både vil være prisbesparende og miljøvenlig.

Hos Lind og Risør stiller vi i forvejen høje krav til materialevalg, den fysiske bygningskonstruktion og en lang række andre parametre, men for passivhuse gælder nogle helt specielle regler for, hvornår et hus må kaldes passivt. Da dette byggekoncept er ganske nyt på det danske marked, er der endnu ikke blevet opstillet danske standarder for, hvornår et hus må kaldes passivt, men det gælder, at passivhuse skal overholde en lang række kriterier, som fremgår af en PHPP-beregning, der gør, at et passivhus kan certificeres. Disse tekniske detaljer er ikke noget, at du som kunde skal spekulere over, da Lind og Risør har en højtspecialiseret viden og kun arbejder med de bedste samarbejdspartnere, når vi skal konstruere både almindelige lavenergihuse og passivhuse. Nu spørger du sikkert, om der ikke vil Opstå et indelukket klima med høj luftfugtighed i huset, hvis varmen ikke kan slippe ud pga. den exceptionelt gode isolering i både murværk og vinduer. Dette vil dog ikke blive noget problem, da huset fra Lind og Risør kan bygges med ventilationsanlæg, og lige meget om det er sommer eller vinter, vil et passivhus fra Lind og Risør derfor altid levere et dejligt indeklima. Passivhuse fra Lind og Risør er derfor den perfekte måde at mindske din varmeregning, få et behageligt indeklima og samtidig gøre yde en vigtig indsats for miljøet.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere om miljøvenlige huse fra Lind og Risør, kan de altid kontaktes til råd og vejledning på tlf. 43 32 20 20

For mere information om Lind og Risør kan du besøge hjemmesiden http://drommehuset.dk/