home Personlig Pleje, Plastikkirurgi, Skønhed Mit største ønske er brystforstørrelse, fedtsugning og maveplastik!

Mit største ønske er brystforstørrelse, fedtsugning og maveplastik!

I mange år var jeg meget overvægtig, hvorfor jeg i dag har slappe bryster og hængemave, da huden ikke kan trække sig sammen. Selvom jeg har tabt mig så meget, så føler jeg ikke, at jeg ser pæn ud, da der er alt for meget hud i overskud, så nu har jeg bestemt, at jeg skal have en fedtsugning på mave og arme, hvorefter der skal laves maveplastik. Som det sidste vil jeg have en brystforstørrelse, så der igen kan komme noget fylde i mine kedelige bryster. Det bliver min gave til mig selv.

Maveplastik er det bedste for min mave

Maveplastik er min eneste mulighed, hvis jeg gerne vil af med den overflødige hud, og jeg tror, at jeg kan få en flot mave igen med maveplastik. Når man, som jeg, har været rigtig overvægtig, vil huden aldrig trække sig helt sammen igen, så jeg ser stadig større ud, end jeg egentlig er. Jeg ved godt, at jeg aldrig får en mave, som da jeg var ung, men jeg har set mange billeder af maveplastik, og det ser rigtig godt ud.

Fedtsugning før maveplastik

Lægen vil lave fedtsugning først, da det med fedtsugning er muligt at fjerne det fedt, som jeg ikke selv kan komme af med. Og så kan han bedre se, hvor meget hud der skal fjernes efterfølgende. I denne omgang bliver det kun fedtsugning på mave og arme, men engang i fremtiden vil jeg også gerne have det gjort på mine lår og hofter. Det er altid svært at komme af med det sidste, så det skal fedtsugningen hjælpe mig med.

Brystforstørrelse som prikken over i’et

En brystforstørrelse vil virkelig give mig noget feminint tilbage, som jeg føler, at jeg mangler. Mine bryster skriger efter en brystforstørrelse, da alt fylden er forsvundet, efter jeg har tabt mig så meget. De sidder heller ikke særlig pænt mere, så når lægen er i gang med min maveplastik, vil han også lave en brystforstørrelse. Jeg kan slet ikke vente med at se resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *