home Helse & Sundhed, Kosttilskud Mangler du en energi-indsprøjtning, så er Omnimin et godt bud

Mangler du en energi-indsprøjtning, så er Omnimin et godt bud

Omnimin er vitamintabletter, der indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler i en og samme tablet. Da det ofte kan være svært at finde ud af, hvilke vitaminpiller du skal vælge, er Omnimin derfor et rigtig godt bud. De forskellige vitaminer har nemlig hver deres gavnlighed for menneskers sundhed. Vitamin A siges for eksempel at have positiv effekt på menneskers knogledannelse, hud, syn og hormondannelse. Vitamin B siges at være godt mod ældning, nervesystemet og kroniske sygdomme og hvis du er en person, som træner meget og dermed sveder en del. Her er C-vitamin derimod et godt supplement i din hverdag, hvis du for eksempel er ryger eller udsat for fysisk stress og er vigtig for sårheling. C-vitaminer findes i forskellige former for citrusfrugter, bær og grøntsager og vitaminet kan være med til at forebygge kræft og hjertekarsygdomme. I perioder, hvor sollys er en mangelvare i Danmark, kan det være en rigtig god ide at indtage D-vitaminer. D-vitaminer dannes nemlig i huden i sommerhalvåret. Desuden får man D-vitaminer gennem kosten men de fleste af os får generelt for lidt D-vitamin gennem kosten. For gravide, ammende eller ældre er det anbefalelsesværdigt med supplerende D-vitamin tilskud, som også er vigtig for sunde knogler og tænder. E vitamin er særligt godt for immunforsvaret, hormonsystemet, kroppens væv og hjertet. Rækken af vitaminer i Ominmin er lang og indeholder både vitamin A, B, C D, E og K og desuden vigtige grundstoffer som calcium, Magnesium, Jern, Zink, Kobber og Job med flere. Det sidste vitamin K er et fedtopløseligt vitamin, der hjælper blodet med at størkne og er godt for dannelsen af knogler og for at få blodet til at koagulere.

Hvorfor har du brug for vitaminer?

Ordet vitaminer kommer fra ordet vital og blev første gang brugt af videnskabsfolk, der brugte ordet til at henvise til næringsstoffer i maden, som var vitale. Vi mennesker har brug for vitaminer og mineraler, da de er med til at forebygge sygdomme og få kroppen til at fungere optimal. Vitaminer og mineraler kommer med en sund og varieret kost og findes i blandt andet kød, frugt, grøntsager, fisk, nødder og mælkeprodukter. Det er ikke nødvendigt at supplere din kost med vitamin-tabletter men hvis du er en af dem, der ikke får en særlig varieret kost, kan det være givtigt og givtigt for dig og din krops sundhed. Samtidigt anbefaler lægerne særligt at gravide, ældre mennesker men også børn får vitamintilskud. Og her tænker du nok, som forældre til barn, hvor besværligt det kan være at få proppet vitaminpiller i dit barn. Men her har Omnimin en udgave, der er fremstillet til børn. Tabletterne indeholder de samme vigtige vitaminer og mineraler, som de udgaver der er til de voksne men Omnimin, som kaldes Omnimini til børn er fremstillet som tabletter, der kan tygges og smager af friske bær og frugt. Eftersom Omnimini kan tygges, har der været brug for at søde tabletterne, da alle kan genkende den beske og ubehagelige smag af tabletter, og som ingen børn vil kunne lide. Men til at søde Omnimini er der udelukkende blevet anvendt naturlige sødestoffer, som er udvundet fra frugter og bær. De samme naturlige sødestoffer er blandt andet brugt i tyggegummi, som du kan bruge som sammenligning, når du skal have dit barn til at spise vitaminpillerne.

Hvis du synes, at Omnimin vitaminpiller lyder som noget for dig, kan Omnimin forhandles hos Natur&Helse og her kan du også læse, hvilke eksakte vitaminer Omnimin indeholder. Omnimin fås i forskellige størrelser og i forskellige prisklasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *