home Arbejdsforhold, Støjdæmpning Lydisolering skaber medarbejdertilfredshed

Lydisolering skaber medarbejdertilfredshed

Da jeg i lang tid har gået og døjet med en forfærdelig hovedpine hver gang jeg er gået hjem fra mit arbejde, var jeg ærligt talt godt og grundigt træt af at møde på arbejde, vel vidende at jeg kunne se frem til en dag med hvor jeg endnu engang kunne forvente at få hovedpine.

Da jeg arbejder som kundeservicemedarbejder i en større virksomhed, og derfor havde jeg ofte svært ved at bevare koncentrationen, da mine medarbejdere i min afdeling, jo også skulle tage imod opkald.

Lydabsorberende skærmvægge
Mine kollegaer have det på samme måde, derfor besluttede vi os for at spørge vores chef om vi ikke kunne få sat nogen skærmvægge op ved vores arbejdsborde, da dette kunne dæmpe støjen mellem arbejdspladserne. Det havde vores chef ikke det fjerneste imod, da han godt kunne se at påvirkede vores arbejde negativt. Derfor ringede han til en håndværker i København som kunne lave nogle opsætte nogle lydisolerende skærme op for os. Dette virkede fantastisk skærmvæggene isolerede meget af den støj og lyd der plejede at komme fra ens sidemand, og derfor virkede skærmvæggene særdeles lydisolerende ligesom de skulle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *