home Bolig, Transport Leder efter en flytteforretning med en heftig flyttebil

Leder efter en flytteforretning med en heftig flyttebil

Jeg synes at det er bemærkelsesværdig at det skal være så svært at finde en flytteforretning med en tilpas stor flyttebil.  Jeg mener det er da bedre med en stor bil i stedet for flere små, da det giver færre lønomkostninger ved større flytninger. Selvfølgelig er det nok de færreste som skal have flyttet så meget som jeg, og så hele vejen fra Jylland til København, men alligevel.

Hvis det var kreaturer eller noget i den retning jeg skulle have flyttet, ville det jo ikke være et problem. Man ser ofte disse kæmpe lastvognstog som ser ud til at de kan indeholde et par velvoksne blåhvaler, og sådan en sag skulle da nok kunne håndtere min beskedne flyttelast. Men som sagt har det endnu ikke være mig muligt at finde en flytteforretning som kan tilbyde en sådan flyttebil.

Det kan jeg jo ikke helt forstå, og jeg er derfor overbevist om at jeg har overset et eller andet i min søgen, hvilket naturligvis er grunden til at jeg nu skriver her. Således vil jeg utrolig gerne høre fra dig, så frem at du kan berette om en flytteforretning som kan tilbyde had jeg leder efter. Så smid fluks en kommentar og jeg vil være dig evigt taknemmelig, eller i hvert fald et godt stykke tid fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *