home Håndværk, Smykker Lav selv smykker – perler til smykkefremstilling

Lav selv smykker – perler til smykkefremstilling

Jeg synes, at lav selv smykker er den bedste ting i verdenen, men nu er jeg efterhånden blevet så god til det, at jeg nu søger nye udfordringer. Jeg forestiller mig faktisk at jeg vil prøve at tjene nogle penge på det, men før jeg kan begynde min produktion, er jeg altså nød til at finde nogle ordentlige materialer. Jeg er specielt interesseret i perler til smykkefremstilling.

Der findes jo sider på nettet, hvor man kan købe materialer til lav selv smykker og også perler til smykkefremstilling, men for det meste er kvaliteten altså ikke i top. Det giver jo god mening, da det jo er mening at det er til hobby brug, og at folk derfor skal have råd til det.

Min situation er dog imidlertid en anden, selvom der stadig er tale om lav selv smykker, så er det ikke længere bare for sjov. Jeg leder derfor nu efter en høj kvalitets leverandør af diverse materialer, ikke mindst perler til smykkefremstilling. Mange af materialerne kan naturligvis findes i dit lokale byggemarked eller hos din isenkræmmer, men der er jo trods alt, grænser for hvad de har, så derfor beder jeg nu jer, kære læsere, om hjælp, i håb om at jeg kan komme videre med mit projekt snarest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *