home Finans Lav en børneopsparing til dit barn nu

Lav en børneopsparing til dit barn nu

Hvis du har barn eller børn, så vil jeg anbefale dig at oprette en børneopspring til ham, hende eller dem, for de vil virkelig få gavn af den senere hen, når de skal flytte hjemmefra eller bare ud og rejse og nyde livet lidt, for det har de jo også brug for.

Jeg ved i hvert fald, at mine børn var utroligt taknemmelige for deres børneopsparing, og det gjorde det jo også nemmere for mig, for så skulle jeg ikke stå og lægge ud for en rejse her og et lejlighedsindskud der, for dem havde jeg jo stille og roligt sparet op.

Det er jo så små beløb, der skal lægges ind på en børneopsparing, at man slet ikke mærker det i ens eget budget, men det kan til gengæld mærkes, hvis man skal tage 18 års opsparede penge ud af budgettet på en gang.

Så igen, jeg anbefaler alle at lave en børneopspring til jeres børn, for det er en rigtig god løsning for alle, og samtidig er det da en rigtig god overraskelse at kunne give dit barn når de en dag selv skal ud i de voksnes verden og begå sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *