home Låsesmed En låsesmed skal være faglig kompetent og prioritere sine kunder

En låsesmed skal være faglig kompetent og prioritere sine kunder

De fleste kan formegentlig nikke genkendende til at skulle finde en håndværker af en eller anden art og være i tvivl om, hvem man skal vælge. De fleste vil gerne have en håndværker, de føler, de kan stole på, og som gør et godt stykke arbejde. Det gælder ikke desto mindre en låsesmed. På papiret kan de måske det samme, men hvem er det, der skaber den gode mavefornemmelse? AB Låseservice, som er placeret i Odense, vægter tilliden til kunden meget højt. De lever af den gode omtale, og derfor kan der ikke gås på kompromis med servicen og kundeoplevelsen.

AB Låseservice vægter faglig stolthed og gode kunderelationer

AB Låseservice har både afdeling i Odense og flere steder i Norge; blandt andet Oslo, Bærum og Asker. Derfor er der også opbygget en solid portion viden, som låsesmedene flittigt trækker på deres arbejde. Fagligheden vægter højt, da det er vigtigt, at alle opgaver udføres ud fra den bedste løsning. For i sidste ende skal kunden have opnået det bedste resultat. Udover selve den faglige del af opgaveløsningen, så er kundens oplevelse af ydelsen også noget, der fokuseres meget på. I praksis forsøger man at opnå dette ved at vise gennemsigtighed i hele processen – det skal være klart, hvilke opgaver der udføres, og hvordan prisen er fastsat.

Kunderne skal have lyst til at ringe til AB Låseservice igen, hvis der skulle opstå problemer. Således er kunderelationerne en stor del af forretningen.

Hvilke ydelser og produkter kan du købe hos låsesmeden?

Der er selvfølgelig mange forskellige grunde til at henvende sig til en låsesmed. Nogle af grundene er du formegentligt fuldstændig bevidst om, hvis du eksempelvis har prøvet at smække dig ude. Der kan dog også være mere proaktive grunde til at kontakte en låsesmed. Du kan for eksempel få vurderet sikkerheden i din bolig og ud fra dette få anbefalet, om du skal have nye låse. Er der snak om større bygninger som i en forening eller en virksomhed, kan et produkt som adgangskontrol være relevant. Adgangskontrol fås også som produkt i de norske afdelinger.

Du kan kontakte låsesmeden ved både små og store opgaver. Du kan også blot ringe for at få råd til en specifik situation, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de kan hjælpe eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *