home Helse & Sundhed, Hudpleje Ville laserbehandling af rynker være en underlig fødselsdagsgave?

Ville laserbehandling af rynker være en underlig fødselsdagsgave?

Jeg står i et mindre dilemma, da jeg går og overvejer, hvorvidt jeg skal give min mor en laserbehandling eller ej. Hvad synes I? Er det no go at give sådan en gave og i det hele taget gaver, der handler om udseendet? Normalt ville jeg mene, at det er noget, man selv skal beslutte sig for, men min mor har det sidste års tid gået og snakket om, at hun godt kunne tænke sig at få en laserbehandling mod sine rynker.

Jeg overvejer lidt, om jeg skulle kontakte en klinik, for at høre dem, om man kunne købe et gavekort hos dem. Som sagt, ville dette normalt ikke være en gave, jeg ville give nogle, da jeg mener, at ens udseende ikke rager andre. Men når man har hørt på ens mor i næsten et helt år, brokke sig over, at hun har fået for mange rynker, og iøvrigt selv har luftet tanken om at få laserbehandling.

Der ligger en privatklinik tæt på, hvor vi bor, og jeg synes bestemt ikke, det kan skade at forhøre sig omkring deres priser og behandlingsformer. Jeg har set, at de tilbyder laserbehandling af rynker, som er det, min mor har talt varmt for, når hun har brokket sig over sin rynker, så det er nok det, jeg er mest interesseret i at høre mere om.

Hvis det ender med, at jeg giver min mor et gavekort til en laserbehandling på en privatklinik, er jeg overbevist om, at hun vil blive rigtig glad for gaven, og ikke tage det som en kritik af sit udseende, men man har selvfølgelig stadig sin tvivl, da udseendet er noget meget privat, synes jeg. På den anden side, er jeg også spændt på, hvad hun siger til sådan en gave, da det jo er noget, hun har drømt om at få gjort i rigtig lang tid efterhånden.

One thought on “Ville laserbehandling af rynker være en underlig fødselsdagsgave?

  1. Nu ved jeg godt, at det er ved at være længe siden, du skrev det her indlæg, men jeg kunne godt tænke mig at høre, om du gav din mor en laserbehandling, og i så fald hvad sagde hun så til det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *