home Låsesmed Låsesmed Nørrebro: Jeg måtte ringe til den lokale låsesmed forleden

Låsesmed Nørrebro: Jeg måtte ringe til den lokale låsesmed forleden

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg er lidt af en klovn engang imellem, og det må man sige, at jeg var her i weekenden. Jeg måtte nemlig ringe til den lokale låsesmed på Nørrebro, fordi jeg havde låst mig selv ude, da jeg skulle ud og handle.

Låsesmed Nørrebro kender godt til mig efterhånden, og han ved præcis, hvor jeg bor. Det gik derfor heldigvis ikke meget mere end få minutter fra jeg ringede ham op, til han kom ud på adressen og låste mig ind, og det er noget, jeg sætter pris på.

Det er langt fra første gang, det er sket, at jeg har låst mig selv ude, og den lokale låsesmed på Nørrebro er derfor klar over, hvem jeg er, og hvor jeg bor henne.

Har du brug for en låsesmed på Nørrebro, som altid kommer inden for kort tid, og som har åbent døgnets 24 timer, hverdag som helligdag, så er det Låsesmed Nørrebro, du skal kontakte. Han kan varmt anbefales herfra, da han altid leverer en super god service til hans kunder.

2 thoughts on “Låsesmed Nørrebro: Jeg måtte ringe til den lokale låsesmed forleden

  1. Det lyder som noget, der sagtens kunne ske for mig. Jeg er også ret gode venner med den lokale låsesmed, der hvor jeg bor, så det lyder som noget, jeg har prøvet før det der.

  2. Det var da heldigt, at du kender den lokale låsesmed, og at han ikke havde særligt travlt, for ellers kunne du da godt have stået der og gloet i nogle timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *