home Finans Hvilke lånemuligheder har jeg, når jeg skal købe et nyt fjernsyn?

Hvilke lånemuligheder har jeg, når jeg skal købe et nyt fjernsyn?

Her til januar skiftes der jo TV-frekvenser, eller hvad det er for noget, hvilket resulterer i, at alle dem der endnu ikke har fået købt sig et fladskærms-TV ikke kan se fjernsyn til januar. Jeg er en af dem, der stadig har et af de gamle, store, klodsede fjernsynsapparater, og jeg har derfor brug for at kende mine lånemuligheder, da jeg ikke selv har råd til at købe et nyt fjernsyn.

Sagen er den at jeg jo nødig vil risikere ikke at kunne se fjernsyn, og da jeg ikke rigtig kender nogle, som jeg kan låne pengene af, overvejer jeg derfor mine lånemuligheder. Jeg ved ikke, om jeg skal forhøre mig i banken om, hvorvidt jeg kan tage et lån hos dem, eller om jeg skal finde andre alternativer.

Jeg kender efterhånden en del, som har lånt penge andre steder fra end banken, og de har alle haft gode erfaringer med det. Banken har derimod afslået mange, da de jo som bekendt stadig har krisetider og ikke låner penge ud til alle og enhver. Det er derfor rart at kende sine lånemuligheder, inden man går ud og tager et lån.

Hvis det overhovedet er muligt for mig, tror jeg, at det klart ville være billigst for mig at tage lånet i min egen bank, men jeg tror virkelig ikke, at dette ville være en potentiel lånemulighed.

Derfor tror jeg, at jeg vil undersøge nogle af de private lån, man kan tage, lidt nærmere, især fordi jeg tror, at lånemulighederne her er langt større end for eksempel i banken. De private kreditorer er langt mere fleksible hvad angår lån, hvilket jo desværre nok skyldes deres tårnhøje renter.

Jeg har surfet lidt rundt på nettet for at finde et sted, der virkede troværdigt, og som vil være min lånemulighed, hvis jeg ikke får råd til det nye fjernsyn på egen hånd.

2 thoughts on “Hvilke lånemuligheder har jeg, når jeg skal købe et nyt fjernsyn?

  1. Du har faktisk rigtig mange lånemuligheder, hvis du vælger at tage dit lån uden om banken. Der findes også en masse rigtig gode hjemmesider, hvor du kan læse om de forskellige lån.

  2. Som Ole siger har du faktisk rigtig mange lånemuligheder. Jeg har for eksempel taget alle mine lån udenom banken, da jeg ved, at min bank har haft krise i en længere årrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *