home Lån Jeg vil låne penge i form af et kviklån til en krydstogtrejse

Jeg vil låne penge i form af et kviklån til en krydstogtrejse

Min veninde har lige spurgt mig, om jeg vil med på et minicruise til England her i påsken, og det vil jeg selvfølgelig meget gerne. Problemet er bare, at jeg ikke har nogle penge, og det har jeg sådan set ikke rigtig lyst til at fortælle nogle, hvorfor jeg overvejer at låne penge i form af et kviklån, så jeg kan komme med på krydstogtet.

Jeg har aldrig prøvet at låne penge før, og da jeg ikke har særlig meget forstand på kviklån og andre former for lån, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der har erfaring med kviklån, og i så fald må I godt fortælle mig om jeres erfaringer.

Jeg ved heller ikke helt, hvor jeg skal låne penge henne, så hvis I har nogle ideer til det, vil jeg også meget gerne høre fra jer.

Først var planen, at jeg skulle høre min bank, om jeg kunne låne penge hos dem, men efter at have snakket med en bekendt, som ikke kunne tage et kviklån sin i bank, som er den samme som min, tror jeg ikke, at sandsynligheden for at jeg kan låne penge hos dem er særlig stor.

Jeg har spekuleret lidt over, hvor jeg ellers kan tage et kviklån henne, og den eneste mulighed jeg lige umiddelbart kan se er, hvis jeg tager mit lån hos en privat lånevirksomhed, som fx SMS-lån.

Inden jeg gør noget som helst, kunne jeg godt tænke mig at høre fra jer, kære læsere, om I har nogle gode råd til mig om, hvor jeg skal låne penge henne. Hvis du ved noget om kviklån, kunne jeg også godt tænke mig at høre lidt mere om sådan et.

One thought on “Jeg vil låne penge i form af et kviklån til en krydstogtrejse

  1. Ja, nogen gange er det værd at låne lidt penge, så man kan få lidt adspredelse i hverdagen – ellers går man slet og ret lige så stille amok.

    Håber du har haft en god rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *