home Byggematerialer, Dyrepleje Gør ligesom mig – Køb kvalitets spåner & cement til dine dyr online

Gør ligesom mig – Køb kvalitets spåner & cement til dine dyr online

Endelig har jeg fundet kvalitets spåner til billige penge, og så endda på nettet – så det kan næsten ikke være nemmere. Det skal både mig og mine heste samt grise nok blive rigtig glade for. Selvsamme shop havde også et uimodståeligt tilbud på cement.

Jeg håber, at jeg med de nye  køb kvalitets spåner vil opleve mindre sygdomme hos mine dyr, samt få lidt mere styr på min stald generelt.

Jeg er i hvert fald færdig med snittet halm. Det er på ingen måde en god løsning, og det har desværre været lidt dyre lærepenge at komme til den konklusion. Om ikke andet er jeg på rette kurs nu. Det er sådan, at jeg vælger at se på det. Det hjælper nemlig ikke at græde over spildt mælk. Især ikke når man har fundet løsningen på problemet.

Jeg burde nok have købt lidt mere – og her tænker jeg både på cement og spåner. Især når man tænker på hvor billigt det reelt var. Det var lidt af et røverkøb.

Jeg skal også finde ud af, hvad jeg skal bruge den cement jeg købte online til. Jeg har nemlig mange sideprojekter, og jeg skal lige have fundet ud af, hvilken der haster mest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *