home Personlig Pleje Jeg har fundet en kur mod hårtab

Jeg har fundet en kur mod hårtab

Min mor lider af hårtab, og det har min mormor også gjort. Det begyndte, da hun var omkring 35 år. Hun gjorde desværre ikke noget ved det på det tidspunkt fordi hun troede at det var arveligt og at hun derfor ikke kunne være herre over det.

Jeg begyndte selv at lide af hårtab da jeg kun var 30, men modsat min mor og mormor, tog jeg kampen op og undersøgte, hvordan det kunne forebygges og behandles.

Efter at have afprøvet et par muligheder, fandt jeg frem til en kur mor hårtab; Et produkt der sætter gang i hårproduktionen igen. Produktet virker også på min mor og hun ærgrer sig over at hun ikke tog kampen op selv noget før.

3 thoughts on “Jeg har fundet en kur mod hårtab

  1. Har selv samme problem med hårtab.Min mor og mormor har tabt meget af deres hår-prøver selv at finde en kur.Så hvad er din kur????har brug for at høre hvad du er kommer frem til???

  2. Vil du ikke være venlig at dele dine erfaringer med os, som står i samme situation, som du gjorde før du nåede frem til en løsning. Lidt desperat bliver man jo, så hjælp er tiltrængt! På forhånd tak :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *