home Kosttilskud Jeg føler mig sundere, når jeg spiser kosttilskud!

Jeg føler mig sundere, når jeg spiser kosttilskud!

Jeg kan huske, da jeg var barn, var min e forældre medlem af sådan en klub, hvor man kunne bestille kosttilskud i form af aloe vera-produkter til billige priser. Så jeg kan huske, at jeg skulle drikke sådan en lille dosis til hvert måltid. Jeg husker også, at jeg faktisk godt kunne lide det, så det generede mig slet ikke.

I hvert fald ikke i forhold til alt det andet kosttilskud, min mor slæbte med hjem. Jeg er vokset op i en familie, hvor man går meget op i at spise sundt og sådan noget, og jeg har derfor prøvet mange forskellige produkter inden for sundhed og helse.

De værste kosttilskud, jeg endnu har prøvet er nok baldrian. Der skal ikke lyde et ondt ord om virkningen, for den kan jeg sagtens mærke. Men der er tit også humle i disse produkter, og det synes jeg altså ikke smager særligt godt.

Nu hvor jeg selv har stiftet familie har jeg videreført mine forældres sunde vaner til mine børn og min mand, og vi starter også alle vores daglige måltider med at tage en og anden form for sundheds boost, så vi kan holde den naturlige balance sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *