home Helse & Sundhed Jeg brugte kosttilskud i forbindelse med vægttab

Jeg brugte kosttilskud i forbindelse med vægttab

Det er ikke så længe siden, at jeg indså, at jeg blev nødt til at tabe mig. Jeg havde i længere tid læst nyheder om, hvordan overvægt medfører problemer med helbredet, og jeg havde også selv erfaret, hvordan mit selvværd var faldende. Jeg skal gerne indrømme, at det var svært at komme i gang med mit vægttab, men så blev jeg introduceret for forskellige kosttilskud, der kunne hjælpe mig lidt på vej.

Skeptisk som jeg er, regnede jeg ikk kosttilskud til vægttab som noget, der kunne hjælpe mig i den situation jeg stod i. Mange tvivlsspørgsmål meldte sig, men jeg besluttede mig for at prøve det af alligevel, for jeg synes ikke rigtig, at jeg fik resultater med min slankekur. Efterfølgende fandt jeg ud af, at min forbrænding ikke er særlig velfungerende. Og det er netop dette problem, de rigtige kosttilskud kan afhjælpe. Samtidig har jeg oplevet, at jeg får mere energi og dermed mere lyst til at knokle med mit vægttab. Jeg har siden hen tabt mig omkring 10 kilo, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe nu, heller ikke med at tage kosttilskud.

Min erfaring er altså, at kosttilskud kan være yderst virkningsfulde med den rigtig rådgivning, hvad enten de er beregnet til vægttab, træning eller noget helt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *