home Hårpleje, Personlig Pleje, Plastikkirurgi Ønske: kosmetisk tandpleje, hårtransplantation og penisforstørrelse

Ønske: kosmetisk tandpleje, hårtransplantation og penisforstørrelse

Hvad gør man, når man ikke er tilfreds med sit udseende? Jeg meldte mig til at TV show, hvor jeg kunne få en kæmpe makeover. Jeg har altid ønsker mig en kosmetisk tandpleje og en hårtransplantation, men når nu jeg kan få det hele lavet, så ønsker jeg også en penisforstørrelse. Det er ikke fordi, at jeg nogensinde har fået klager, men jeg er ikke glad for dens udseende. Det samme gælder mit smil, hvor det ser ud som om, at tænderne er kastet i. Nu håber jeg, at det er mig de vælger.

Mit største ønske er kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje er det, jeg ønsker mig mest. Ved hjælp af kosmetisk tandpleje kan jeg få det smil, som jeg altid har ønsket mig, men desværre ikke har fra naturens side. Et smil har stor betydning, når man møder nye mennesker, og lige nu bryder jeg mig ikke om at smile. Mit ønske er, at jeg kan få fine hvide tænder, som ikke er skæve og forskellige størrelser. Hvis jeg fik det, ville jeg smile altid.

Hårtransplantation til mit hoved

En hårtransplantation ville gøre underværker for mit udseende generelt! Når man få en hårtransplantation flyttes der hårsække fra et område til de områder, der mangler hår. Jeg har desværre arvet min fars tendens til at miste håret i en tidlig alder, så jeg nu, i en alder af 25 år, nærmest er skaldet på toppen. Håret betyder lige så meget for fyre, som det gør for piger. Heldigvis er det morderne at skaldet lige nu, men i fremtiden vil jeg gerne have hår på hovedet.

En penisforstørrelse vil gøre underværker

En penisforstørrelse handler for mig om udseendet. Med en penisforstørrelse kan jeg få den gjort lidt længere, så den ser ud af mere. Selvom det kun er nogle centimeter det drejer sig om, så vil det betyde, at jeg ikke vil være så flov, når jeg er i fællesbad efter fodbold. Det er ikke sjovt, når man både er halvskaldet, har grimme tænder og en lille penis, så håber virkelig jeg få en den makeover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *