home Personlig Pleje, Plastikkirurgi, Sundhed & Helse, Tandpleje Kosmetisk tandbehandling – kan man snart blive smukkere?

Kosmetisk tandbehandling – kan man snart blive smukkere?

For ikke alt for længe siden, mødtes jeg med en veninde, jeg ikke havde set længe. Vi havde mødtes på facebook og aftalt at gå på café og måske i biografen. Det skulle vise sig at blive lidt af en overraskelse. Se, det forholder sig jo sådan at, selvom jeg aldrig har betragtet hende som værende decideret grim, har hun altså altid haft nogle forfærdelige skæve tænder. Det havde hun ikke da vi mødtes på Nørreport. Hendes bisser sad snorlige og skinnede som en filmstjernes. Jeg blev jo nød til at spørge, og det viste sig så at hun havde været igennem en mængde kosmetisk tandbehandling.

Vi nåede aldrig i biografen. Vi brugte det meste af eftermiddagen på at tale om hendes tænder og om hvordan kosmetisk tandbehandling havde ændret hendes liv.

Det skulle vise sig at den mængde kosmetisk tandbehandling hun havde været igennem, ikke var en billig fornøjelse, men hendes gamle far havde været heldig nok til at vinde et stor gevinst i lotto. Ja, altså ikke millioner, men et betragteligt beløb. Han havde så besluttet, at hans eneste datter nu endelig skulle have de tænder, han aldrig tidligere havde haft råd til at give hende. Hun fik som sagt foretaget en masse kosmetisk tandbehandling. Det tog tid, men resultatet blev altså også superb. Det er jeg vidne på.

Jeg har aldrig synes at udseendet er noget man skal gå særlig meget op it, men efter at have mødt min veninde efter alle disse år, og har set, med egne øjne, hvor kosmetisk tandbehandling har ændret hendes liv, må jeg erkende at jeg selv har overvejet lignende tiltag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *