home Tandpleje En kosmetisk tandbehandling er nødvendig for mig og min selvtillid

En kosmetisk tandbehandling er nødvendig for mig og min selvtillid

Jeg har altid været rigtig ked af mit udseende, men jeg har aldrig helt været klar over, hvad det egentlig var, jeg var utilfreds med. Egentlig troede jeg nok, at det bare var det hele, der var noget galt med, men nu har jeg endelig fundet ud af, hvad problemet er, nemlig mine skæve tænder. Jeg har derfor tænkt mig at få en kosmetisk tandbehandling, men jeg skal selvfølgelig lige have pengene til det først.

For nogle måneder siden gik det op for mig, at det var mine skæve tænder, jeg var utilfreds med, da jeg så et program om en kvinde, der fik ændret hele sit udseende. Hun fik blandt andet en kosmetisk tandbehandling, og da jeg så resultatet deraf, blev jeg helt paf. Det var jo lige præcis sådan, mine tænder skulle se ud!

Da jeg var barn, blev jeg mobbet utroligt meget på min skole, og det har naturligvis sat sine spor. Jeg var allerede usikker, inden mobningen begyndte, men med tiden er jeg bare blevet mere og mere usikker. For et år siden skete der dog det fantastiske, at jeg mødte en rigtig sød fyr, der så mig for den jeg var.

Hver dag fortæller han mig, hvor smuk jeg er, og det har givet mig en del selvtillid. I det hele taget bare det, at der er en mand, der gerne vil tilbringe tid sammen med mig, og det er jeg lykkelig for. Selvom han har givet mig en masse ny selvtillid, har jeg alligevel besluttet mig for at få en kosmetisk tandbehandling, for hvis der er én ting, jeg har lært igennem årene, så er det, at det ikke er andres mening, der tæller, men sin egen, og jeg vil gerne have en kosmetisk tandbehandling.

Da jeg som sagt ikke er tilfreds med mine tænder, vil jeg gerne have en kosmetisk tandbehandling, og det fortalte jeg min kæreste. Han sagde selvfølgelig, at jeg var smuk, som jeg var, men han ville alligevel gerne støtte mig i at få en kosmetisk tandbehandling.

Jeg har lavet lidt research om det her med at få en kosmetisk tandbehandling, og jeg har besluttet mig for at få den lavet hos Implantatklinik. Det lader til, at de har mest erfaring inden for området og skaber fantastiske resultater.

I næste måned har jeg penge nok til at få en kosmetisk tandbehandling, og det glæder jeg mig rigtigt meget til, og jeg er sikker på, at jeg langt om længe vil blive tilfreds med mit udseende.

One thought on “En kosmetisk tandbehandling er nødvendig for mig og min selvtillid

  1. Jeg forstår virkelig godt, hvorfor du vil have en kosmetisk tandbehandling. Jeg har nemlig selv været i samme situation som dig, men jeg har dog lært at acceptere mine tænder, da jeg hverken har råd eller mod til at få gjort noget ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *