home Indretning & design Jeg har købt kopimøbler som ægget og svanen fra England

Jeg har købt kopimøbler som ægget og svanen fra England

Jeg har altid været vild med designermøbler, men jeg har aldrig haft råd til at købe dem selv. Nu har jeg opdaget hvordan, jeg kan få kopimøbler af ægget og svanen hjem i stuen.

Vidste du, at det er lovligt at købe kopimøbler som ægget og svanen fra England? I England må man nemlig gerne forhandle kopimøbler 25 år efter, at møbeldesignet er lavet. Det har online butikker benyttet sig af, og du kan derfor få kopimøbler som ægget og svanen tilsendt direkte fra England.

Det er synd, hvis de fleste mennesker skal gå glip af de flotte designs fra de store møbeldesignere bare fordi, de ikke har råd til at købe dem. For dem er det nu muligt at købe kopimøbler som ægget og svanen direkte på nettet. Online butikkerne ligger fysisk i England, men kan sagtens sende dine kopimøbler lovligt til Danmark, så du kan få din svanen eller ægget stående i stuen.

Jeg er så glad for, at jeg fandt denne mulighed. Min nye svanen stol er så flot, og man skal have et trænet øje for at se, at den ikke er originalen. Det samme gælder for den ægget stol, jeg købte online.

2 thoughts on “Jeg har købt kopimøbler som ægget og svanen fra England

  1. Uh, jeg kunne da også godt tænke mig at have kopimøbler som ægget stående i stuen, men kan man stole på kvaliteten?

  2. Jeg har selv købt kopimøbler som ægget, og jeg har altid været overrasket over hvor god kvaliteten er. Man skal være kender, før man kan se, at den ikke er originalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *