home Vin Kom til vinsmagning og bliv en bedre vinsmager

Kom til vinsmagning og bliv en bedre vinsmager

Forkæl dig selv med en vinsmagning!
Er du glad for vin, eller har du bare lyst til at blive bedre til at drikke vin eller noget helt tredje, som en vinsmagning kunne hjælpe med? Så skal du helt klart gøre dig selv en tjeneste og læse resten af indlægget!

Jeg er selv rigtig glad for vin, men det begyndte faktisk ret sent. Det skyldes måske en oplevelse med noget forfærdeligt vin, som der var korkrester i, da jeg var en ung teenagepige. Men for 5 års tid siden blev jeg så småt introduceret for verdenen af vin af min kæreste, som altid har haft en forkærlighed for vin.

Min kæreste fik mig på nogle helt andre tanker, og gav mig et nyt syn på vin. Og i dag er vin simpelthen noget af det bedste, som jeg kan komme i tanke om. Det er både rødvin, hvidvin, portvin, mousserende vin – ja, mere eller mindre alle former for vin!

Det har også resulteret i, at jeg har været til et par forskellige vinsmagninger. Både privat men også hos diverse vinforhandlere, der holder vinsmagning.

Sidste gang var jeg til en helt fantastisk vinsmagning her, og jeg kan virkelig anbefale alle at booke sig en tid til en vinsmagning her, hvis det har interesse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *