home Billeje, Ferie & Rejser Min drøm går i opfyldelse: Kør selv ferie i USA til sommer!

Min drøm går i opfyldelse: Kør selv ferie i USA til sommer!

Ligesom mange andre har jeg altid haft en stor drøm om at komme til USA, og hvis jeg skal være ærlig, havde jeg aldrig nogensinde forestillet mig, at min drøm skulle blive til virkelighed, da det er ret dyrt at tage til USA, men nu er sagen faktisk den, at jeg skal på kør selv ferie i USA med hele familien til sommer!

Jeg har regnet lidt på det, og der er faktisk kun omkring et halvt år, til jeg skal på kør selv ferie i USA, og det er jo ingen tid. Det passer i øvrigt perfekt, for jeg bliver færdig med mit studie til sommer, og hvilken bedre måde er der at fejre det på end at tage på ferie i USA!?

Vi har valgt en kør selv ferie i USA, fordi det er super nemt at komme rundt i USA med bil. Det er straks værre med offentlig transport, og derudover har vi bestilt rejsen gennem Profil Rejser, som tilbyder forskellige pakkeløsning, og vi har naturligvis valgt den, der opfyldte flest af vores behov. Vi har tidligere rejst med Profil Rejser, og det er altså super smart med deres pakkerejser. De har mange års erfaring med rejseplanlægning, hotelbooking osv., og de ved om nogen, hvad man skal se og opleve, når man eksempelvis er på kør selv ferie i USA, og det er jo en ret stor hjælp for sådan nogle som os, der aldrig har været i USA før.

Da min familie og jeg elsker naturparker, fandt vi det meget naturligt at vælge den pakkerejse, der hedder National Parks Adventure. Rejsen er som sagt en kør selv ferie, og vi skal være af sted i 11 dage og 10 nætter. Ferien starter i Las Vegas, hvorfra vi kører til Gran Canyon, som jeg altid har drømt om at komme til. Derudover skal vi også et smut forbi nationalparkerne Bryce Canyon, Arches, Monument Valley og Canyonlands, og til sidst ender vi samme sted, som vi startede, nemlig i Las Vegas, hvorfra der venter os en lang flyvetur hjem, hvor vi har masser af tid til at sondere over vores forhåbentlig uforglemmelige kør selv ferie i USA.

Synes du, at det lyder som en spændende kør selv ferie i USA, og kunne du være interesseret i at vide mere om den, kan du finde vores rejseprogram her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *