home Sundhed & Helse Jeg har endnu engang købt mig fattig i Pukka te

Jeg har endnu engang købt mig fattig i Pukka te

Jeg ved ikke helt, hvad det er med mig lige for tiden, men jeg er blevet nærmest afhængig af te. Jeg kan nemt drikke to kander, når jeg kommer hjem fra arbejde, og selv derinde drikker jeg også en del kopper. Jeg drikker stort set alle varianter, men mit yndlingsmærke er det, der hedder Pukka te.

Pukka te er rigtig eksklusivt, og det er lidt dyrere end det, man køber i supermarkedet normalt. Jeg er så heldig, at de sælger en masse forskellige varianter i min helsekostforretning og de får snart nogle nye hjem, fordi det er så populær en vare, fortalte ekspedienten mig, da jeg var nede og handle der i går.

Jeg er efterhånden et kendt ansigt nede i den forretning fordi jeg kommer der så tit. Så denne gang besluttede jeg mig for, at jeg ville købe meget Pukka te på en gang, da jeg om nogle uger skal begynde at arbejde lidt længere tid, så forretningen når at lukke, før jeg har fået fri.

Jeg købte selvfølgelig en masse Pukka te, så nu bør jeg have te nok til de næste mange måneder, selv med alt det, jeg plejer at drikke på en dag. Heldigvis kan man sige, at det er sundt at drikke te, så det gør nok ikke så meget, at jeg drikker så meget, som jeg gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *